Hvem er vi?

Vi er et fællesskab af mennesker der tror på Jesus Kristus og som følger ham. Vi har ingen kirkebygning og kirken er i øvrigt ikke en bygning, men vi samles som familie i et hjem. Vi læser og studere Bibelen som er gode nyheder fra Gud og vi taler om, hvad det betyder for vores liv. Vi beder og synger sammen. Vi spiser sammen og deler liv med hinanden. Som en familie er vi sammen både når der er lyse dage og når livet er svært. Vi støtter og opmuntrer hinanden.

Bibelen fortæller dels om hvem Gud der er alle tings skaber er og hvad han har gjort og fortæller dels, at han er vores far og om hvor højt han elsker os og alle mennesker. Bibelen fortæller historien om Gud. Fordi Bibelen fortæller, hvad Gud har gjort finder vi ud af, hvem Gud er gennem Bibelen.

Guds rige er ikke bare for nogle specielt udvalgte mennesker. Gud elsker alle mennesker og kalder på dem. En hver som af hjertet søger ham tager han imod. Derfor er vores kirkefællesskab optaget af at fortælle om Gud og hans rige. På en måde kan man sige, at når mennesker finder Gud og hans rige, så vokser Guds riges herlighed. Derfor inviterer vi jer der besøger denne side og som læser det vi har skrevet til sammen med os at læse og undersøge Guds ord. Velkommen til at tage kontakt og til at besøge os. Vi kan kontaktes gennem kontakt formularen via linket her.

Secured By miniOrange